logo-1-0-7

THE FEMALE COMMUNITY

Launching february 1st

Vrouwen: vol talent, liefde en kracht. Jij bent er één. En we zijn overal. Met sisterhood connect je met andere powervrouwen bij jou in de buurt!

Blijf volledig vrijblijvend op de hoogte van de start van onze community en wie weet krijg jij wel één van onze 1000 gratis halfjaar abonnementen cadeau.

Vul je gegevens in en we'll be in touch!

COUNTDOWN

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Paulien Leppers

founder

In Nederland wonen bijna 5 miljoen vrouwen tussen de 20 en 60. In steden, in dorpen en meer achteraf. In appartementen, nieuwbouwwijken en oude boerderijen. Met studies, banen of huishoudens om te verzorgen. Eigenlijk is er altijd wel een vrouw in de buurt die in een soortgelijke situatie zit of zat: of je nu zwanger bent van je (eerste) kindje, je jouw eigen onderneming opstart aan de keukentafel, weer wilt starten met sporten of iets totaal anders. En deze vrouwen, die wonen gewoon bij jou om de hoek. Je kent ze alleen nog niet.

En hoé leuk zou het zijn om met elkaar in contact te komen? Je hoeft niet direct beste vriendinnen te worden, maar soms wat dingen uitwisselen, even kletsen of elkaar helpen, is nooit verkeerd. Women support women. En wie weet zijn jullie wel een match made in heaven. Maar hoe? Want iemand aanspreken in de supermarkt is tóch een beetje raar.

En daarom, daarom zijn wij er.

THE FEMALE COMMUNITY

Volledig afgesloten female community waar vrouwen samen connecten, ontmoeten, elkaar helpen, praten, afspreken, verhalen delen, ondersteunen en nog veel meer!

CONNECT

Word lid van groepen bij jou in de buurt en met jouw interesses, zoek en praat op de boards met gelijkgestemden!

events

Doe mee aan events, zoom-calls, stuur privé-berichten of spreek gewoon zelf met iemand (uit de buurt) af, als je wil.

BESLOTEN

De volledige community is afgesloten van de rest van het internet en alleen te bekijken als je een abonnement hebt.

ABONNEMENTEN